Προφίλ

Η εταιρία μας διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην σχεδίαση και κατασκευή χειροποίητου επίπλου. Έχοντας σαν πρωταρχικό μας μέλημα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, δημιουργούμε έπιπλα χωρίς συμβιβασμούς σε εμφάνιση, ποιότητα, λειτουργικότητα, και αξιοπιστία.

Στις εγκαταστάσεις μας συνολικού μήκους 5000 τ.μ. στο Βιοτεχνικό Πάρκο Κερατέας καλύπτουμε όλα τα στάδια της παραγωγής έχοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο υλικών αλλά και εργασιών, που εξασφαλίζει στα προϊόντα μας κορυφαία ποιότητα, με την οποία είναι συνδεδεμένο το όνομά μας εδώ και χρόνια.

Κάθε χώρος όμως είναι ξεχωριστός και μοναδικός! Ξεχωριστός όπως και εσείς! Εμείς διαμορφώνουμε τα έπιπλα σας ανάλογα με τις δικές σας λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες. Βασικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας, η δυνατότητα κατασκευής επίπλων κατά παραγγελία. Όλα τα έπιπλα που θα βρείτε στον κατάλογο μας μπορούν να παραδοθούν σε υλικά , χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Αυτός είναι ο τρόπος μας να δημιουργούμε και να προσφέρουμε πάντα με την σφραγίδα ποιότητας της εταιρίας μας, αφού όλα τα έπιπλα μας φέρουν 5ετή εγγύηση.

Στον εκθεσιακό χώρο συνολικά 1000 τ.μ. που βρίσκεται στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, αλλά και στα καταστήματά μας, Λεωφ. Αλίμου 128 στην Αργυρούπολη, Λεωφ. Κηφισίας 94-96 Μαρούσι και Λεωφ. Μεσογείων 446, στην Αγία Παρασκευή, μπορείτε να βρείτε όλες τις κατηγορίες επίπλων που κατασκευάζουμε, από σαλόνια, συνθέσεις, τραπεζαρίες, μπουφέ, κρεβατοκάμαρες, μέχρι και παιδικά έπιπλα για τους μικρούς μας φίλους.