Προφίλ

Η ‘’ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ’’ είναι η μοναδική καθετή εργοστασιακή μονάδα παραγωγής επίπλων και ξύλινων εφαρμογών στην Ελλάδα.

 

Γεννήθηκε το 1978 από τον κ. Θωμά Κωνσταντάρα ενώ έδρευε τότε στην Ηλιούπολη.

Στα 41 αυτά χρόνια η εταιρεία αναπτύχθηκε εντυπωσιακά και σήμερα στην δραστηριότητα της απαριθμεί:

Ένα εργοστάσιο παραγωγής στο ΒΙΟ.ΠΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και 3 καταστήματα λιανικής πώλησης εντός νομού Αττικής.

Η εταιρεία από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, έχει εστιάσει στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της και των προσωπικών αναγκών τους, δημιουργώντας ένα ισχυρό όνομα υψηλών προδιαγραφών και μοναδικών προϊόντων στον κλάδο.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Για την απόκτηση ενός χειροποίητου και ποιοτικού επίπλου δεν επενδύεις χρήματα. Καταθέτεις τα όνειρά σου για να δημιουργήσεις ένα σπιτικό έτσι όπως το φαντάστηκες.

Αυτό είναι το έργο και ο δρόμος ανάπτυξης για την Κωνσταντάρας, να προσαρμόζει το έπιπλο στις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη της

Η φιλοσοφία της εταιρίας έχει χτιστεί με τις αρχές και τις επιταγές της οικογένειας, μιας και μιλάμε για μία αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση και έτσι έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό πυρήνα που αντέχει στο χρόνο.

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η ανάπτυξη της εταιρίας έχει εστιαστεί στην δημιουργία νέων τμημάτων που αφορούν στην προβολή της και στην εισαγωγή της σε νέες αγορές.

Με αυτές τις κατευθύνσεις η Κωνσταντάρας ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο και πάντα σταθερή στο πλευρό των πελατών της θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει πιο δύσκολες και απαιτητικές προκλήσεις.