Σας παρουσιάζουμε το κατάστημα μας στα Νότια Προάστια. Επισκεφθείτε μας και δείτε από κοντά τις ξεχωριστές δημιουργίες της Κωνσταντάρας.

2016-05-20

Στην προσπάθεια μας να σας παρουσιάζουμε τις διεθνείς τάσεις στην επίπλωση και στην διακόσμηση του σπιτιού, ανακαινίζουμε συνέχεια όλα μας τα καταστήματα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του καταστήματος στην Αργυρούπολη.

Η ανακαίνιση ήταν ολική και περιελάβανε την αλλαγή του πατώματος σε ξύλινο, για την δημιουργία μιας πιο ζεστής ατμόσφαιρας, την επένδυση των τοίχων με μπορντούρες, κλασική λύση διακόσμησης που ξαναγύρισε στην μόδα.

Στους τοίχους κρατήσαμε ως κυρίαρχο το λευκό και δημιουργήσαμε διαχωρίστηκα χώρου από χρηστικά έπιπλα όπως βιβλιοθήκες και ανθοστήλες που επιτρέπουν να κυκλοφορεί το φυσικό φως στους ενιαίους χώρους.

Το επιπλώσαμε με στυλ και γνώμονα τις πρακτικές ανάγκες ενός σπιτιού ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε λύσεις σύγχρονης επίπλωσης και διακόσμησης του σπιτιού σας.

Μερικά από τα κομμάτια που θα δείτε στο κατάστημα είναι το σαλόνι Μαντώ.

Η κρεβατοκάμαρα Ελίτ, η βιβλιοθήκη Δέντρο, η κρεβατοκάμαρα Κύβος, η σύνθεση Ειρήνη, το σαλόνι Αριάδνη, η τραπεζαρία Καμέλια, η πολυθρόνα Αμάντα, η τραπεζαρία Μαντώ, ο γωνιακός καναπές Καβούρ, το σαλόνι Ντέμυ, η κρεβατοκάμαρα Αθηνά, η τραπεζαρία Ειρήνη και πολλά άλλα.

*Κατά την επίσκεψη σας στο κατάστημα ενδέχεται κάποια προϊόντα να έχουν μεταφερθεί σε άλλο κατάστημα. Μπορείτε να καλέσετε στο 2109613901 για να ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές στην έκθεση. 

 

Φωτογράφιση & κείμενο: Jenny Air