Ένα σύγχρονο σπίτι με διαχρονικό στυλ...

2017-05-15

Ως κατασκευαστές επίπλου έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε το έπιπλο έχει φαντασθεί ο πελάτης. Οι φωτογραφίσεις σε σπίτια πελατών που έχουμε επιπλώσει εξολοκλήρου μας δίνουν τη δυνατότητα να σας αποδείξουμε πως η ικανότητα μας να κατασκευάσουμε ότι και αν φανταστείτε όταν συνδυαστεί με το προσωπικό σας στυλ, μπορεί να δώσουν μορφή στο σπίτι των ονείρων σας.

Οι κλασικές πινελιές σε ένα σύγχρονο σπίτι το κάνουν διαχρονικό. Στο σπίτι που φωτογραφίσαμε τη προηγουμένη εβδομάδα αποπνέει ένα διαχρονικό στυλ.

 

Στο σαλόνι επιλέχθηκε ένας καναπές τριθέσιος Λαΐς μαζί με μια άνετη πολυθρόνα Αρετούσα.

 

Αντί για σύνθεση, τοποθετήθηκαν δυο γυάλινες βιτρίνες Μαντώ. Η τηλεόραση ενσωματώθηκε στον τοίχο πάνω σε ξύλινη επένδυση, ενώ το τζάκι επενδύθηκε με μια ειδική κατασκευή κορνίζας Κίρκη. Έτσι η συνολική εικόνα δίνει την εντύπωση μιας ολοκληρωμένες σύνθεσης.

 

Στο κέντρο τοποθετήθηκε ένα πολύ πρακτικό τραπεζάκι σαλονιού Σοτις, σε ειδική παραγγελία με τέσσερα συρτάρια, ένα μεγάλο βοηθητικό τραπέζι, και ένα μεγάλο σκαμπό. Πίσω από την πολυθρόνα δεσπόζει ένας μπουφές Μαντώ, με δυο καθρέπτες με δερμάτινη κορνίζα.

Η τραπεζαρία Μαντώ ολοκλήρωσε άρτια το σύνολο της επίπλωσης του σαλονιού, και συνοδεύτηκε από έξι καρέκλες 122

Πίσω από τον καναπέ τοποθετήθηκε μια κονσόλα Μαντώ και μαζί με ένα δερμάτινο σκαμπό εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός μικρού γραφείου.

Η κουζίνα ήταν ειδική κατασκευή από μασίφ ξύλο δρυός σε ίδιο χρώμα με τα έπιπλα του σαλονιού ώστε να υπάρχει άρτια χρωματική σύνδεση των χωρών. Ο πάγκος επενδύθηκε από γκρι μάρμαρο.

Η κρεβατοκάμαρα - ειδική κατασκευή του σχεδίου Άρτεμις - δεσπόζει στο υπνοδωμάτιο με ένα μεγάλο καπιτονέ κεφαλάρι, δυο κομοδίνα, μια συρταριέρα και έναν ολόσωμο καθρέπτη. Μια δεύτερη κάθετη συρταριέρα εξυπηρετεί και ως βάση τηλεόρασης.