Έκθεση Φθινοπωρινή Κατοικία 2018 - Report

2018-10-22

Ακόμη μια έκθεση σπιτιού και επίπλου ολοκληρώθηκε μετά από μια επιτυχημένη διοργάνωση. Ο λόγος για την Φθινοπωρινή Κατοικία 2018, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας από τις 13 ως τις 21 Οκτωβρίου και φυσικά η Κωνσταντάρας Χειροποίητο Έπιπλο έδωσε το «παρών» παρουσιάζοντας μια μεγάλη γκάμα μοντέλων για κάθε γούστο και κάθε χώρο του σπιτιού.

Η εταιρεία μας δεν σταμάτησε ποτέ και ούτε θα σταματήσει να δημιουργεί συνεχώς νέα σχέδια, νέα έπιπλα και νέες τάσεις. Σε αυτήν την έκθεση παρουσιάσαμε για πρώτη φορά την νέα μας τραπεζαρία Βικτώρια, ένα σετ επίπλων από αμερικανική και ελληνική καρυδιά σε έναν κομψό, μοντέρνο δίχρωμο συνδυασμό. Το πρωτότυπο σχέδιο με μοτίβο τύπου παρκέ στην επιφάνεια, αλλά και τα κλασικά στοιχεία, όπως τα περίτεχνα πόδια του τραπεζιού έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση στις χιλιάδες επισκεπτών που πέρασαν από το περίπτερό μας, το οποίο ήταν μάλιστα το πρώτο της έκθεσης.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν επίσης το γραφείο Καμέλια, ένα έπιπλο κλασικό και ιδιαίτερα χρηστικό, με πρωτότυπη επένδυση από ύφασμα της επιλογής σας, καθώς και η βιβλιοθήκη Ρόμβος, ένα πολυδιάστατο έπιπλο με πολλές χρήσεις και ξεχωριστό design.

Φυσικά, κάθε πελάτης έχει τις δικές του ανάγκες και το δικό του γούστο, έτσι έντονο ήταν το ενδιαφέρον και για τα πιο παλιά μας μοντέλα, τα οποία όπως πάντα φροντίζουμε να εκσυγχρονίζουμε και να ανανεώνουμε με καινούριες ιδέες και προτάσεις για συνδυασμούς υφασμάτων και καρεκλών.

Σε γενικές γραμμές, η Φθινοπωρινή Κατοικία 2018 ήταν μια πολύ καλοστημένη και επιτυχημένη έκθεση. Σειρά έχει τώρα η 7η Έκθεση «Έπιπλο και Σπίτι» που διοργανώνεται στο Σ.Ε.Φ., από τις 21 έως και τις 28 Οκτωβρίου. Σας περιμένουμε και εκεί στο πρώτο περίπτερο, για να σας δείξουμε τα χειροποίητα επιπλά μας, να ακούσουμε τις εντυπώσεις και τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για το σπίτι σας!