Έκθεση "Φθινοπωρινή Κατοικία 2016" report

2016-11-15

Φέτος η παρουσία μας στην έκθεση Φθινοπωρινή Κατοικία 2016 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το νέο μας σαλόνι Καμέλια, κομψό και λιτό εντυπωσίασε τους επισκέπτες μας.

Το καινούργιο κεφαλάρι στην κρεβατοκάμαρα Μαντώ από μασίφ ξύλο καρυδιάς και αδιάβροχο - αλέκιαστο ύφασμα με γαζί σε νέο μοντέρνο σχήμα συνδυάστηκε τέλεια με τα τριγωνικά δρύινα φωτιστικά πάνω από τα κομοδίνα.

Από αυτή την έκθεση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάποια κλασικά έπιπλα της συλλογής μας όπως η τραπεζαρία Άρτεμις, το σαλόνι Καβούρ με καινούρια επένδυση από αδιάβροχο - αλέκιαστο ύφασμα, και η κρεβατοκάμαρα Νιόβη.

Η βιβλιοθήκη Δέντρο έχει πια γίνει σήμα κατατεθέν μας – όλοι σταματάνε να την χαζέψουν λίγο ακόμα και πελάτες μας που την έχουν αποκτήσει ήδη.

Πολλοί επισκέπτες δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να απολαύσουν ένα μακρύ αναπαυτικό κάθισμα σε μια πολυθρόνα Αρετούσα – έτσι τοποθετημένες στο κέντρο της έκθεσης αποτελούσαν μεγάλη πρόκληση!

 

Θα μπορούσαμε να συνεχίζουμε να περιγράφουμε για ώρα αλλά πραγματικά για ποιο λόγο; Όταν μπορείτε να τα ζήσετε όλα αυτά σε ένα από τα καταστήματα μας: στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 94-96), στην Αργυρούπολη (Λ. Αλίμου 128), στην Αγ. Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 446) και στην κεντρική μας έκθεση στην Κερατέα (ΒΙΟ.ΠΑ. Κερατέας). 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει