Έκθεση "Athens Home Expo 2017" report

2017-02-13

Η χρονιά ξεκίνησε ιδιαίτερα επιτυχημένα με την παρουσία μας στην έκθεση Athens Home Expo 2017. Φέτος, εμπνευσμένοι από την δεκαετία του 60 παρουσιάσαμε την σειρά Αμάντα.

 

Σύνθεση και τραπεζαρία εμπνευσμένη από την ποπ εποχή με έντονη γεωμετρία στο σχέδιο και την υφή του ξύλου δρυός να κυριαρχεί σε όλο το έπιπλο.

Παρουσιάσαμε επίσης και την βιβλιοθήκη Κύβος σε νέες διαστάσεις, χωρίς πλάτη ως μια στιλιστική πρόταση διαχωρισμού ενιαίων χώρων σαλονιού ή γραφείων. Τέτοια διαχωριστικά οριοθετούν τον χώρο χωρίς να τον απομονώνουν ενώ συμβάλουν πολύ στον αποθηκευτικό χώρο.

 

Από την έκθεση δεν θα μπορούσαν να λείπουν επιτυχημένα κομμάτια της προηγούμενης σαιζόν όπως το σαλόνι Καμέλια, η τραπεζαρία Ολίβια, το σαλόνι Σοφία, η κρεβατοκάμαρα Μαντώ, η τραπεζαρία Άρτεμις και το σήμα κατατεθέν μας πλέον η βιβλιοθήκη δέντρο. Μπορεί αυτή η έκθεση να τελείωσε αλλά εσείς μπορείτε να δείτε από κοντά τις συλλογές μας σε κάποιο από τα καταστήματα μας: στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 94-96), στην Αργυρούπολη (Λ. Αλίμου 128), στην Αγ. Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 446) και στην κεντρική μας έκθεση στην Κερατέα (ΒΙΟ.ΠΑ. Κερατέας).

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει