Διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Αν και οι εκθέσεις μας είναι διαμορφωμένες ώστε να δίνουν λύσεις σε ένα σύγχρονο ελληνικό σπίτι, πολλοί πελάτες μας δεν μπορούν να φανταστούν πως θα μπορούσαν να συνδυαστούν τα έπιπλα στο δικό τους σπίτι.

Έτσι αποφασίσαμε να σας παρουσιάζουμε σπίτια από πελάτες μας που ξεχωρίσαμε για το γούστο τους στην επίπλωση και την διαμόρφωση του σπιτιού τους!

Για φέτος την αρχή την κάναμε με ένα όμορφο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, διακοσμημένο με αγάπη από την ίδια την οικοδέσποινα. Στο σαλόνι δεσπόζει ένας γωνιακός καναπές Καβούρ που βοηθάει στο να ξεχωρίσει κάπως ο ενιαίος χώρος. Απέναντι, η πολυθρόνα Μυρτώ, σε ειδική παραγγελία με μπορντό βελούδο και καπιτονέ λεπτομέρειες για μια χρωματιστή πινελιά στο χώρο.

single-project-image single-project-image

Η τραπεζαρία σχεδιάσθηκε εξαρχής για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις καθημερινές ανάγκες του σπιτιού αλλά ταυτόχρονα να είναι λειτουργική και να ανοίγει ώστε να εξυπηρετεί και στις ειδικές περιστάσεις χωρίς να καταλαμβάνει μόνιμα τόσο χώρο. Οι καρέκλες σε σχέδιο Νο. 106 σε ασημί με μαύρο βελούδο προσθέτουν λάμψη και ταιριάζουν απόλυτα με τους μαύρους τόνους της κουζίνας.

single-project-image single-project-image

Η βιβλιοθήκη Νεφέλη στέκεται επιβλητικά στην είσοδο, οδηγώντας τον επισκέπτη στο σαλόνι.
Η κρεβατοκάμαρα βασίστηκε σε δική τους έμπνευση, και σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από την αρχή. Τα κομοδίνα που επέλεξαν να τα συνδυάσουν είναι σχέδιο Κώνος από την κολεξιόν μας.

single-project-image single-project-image

Φωτογράφιση & κείμενο: Jenny Air