7η έκθεση «Όμορφο Σπίτι» (ΣΕΦ) - Report

2018-10-29

Ο Οκτώβριος ήταν ένας πολύ δημιουργικός και επικοινωνιακός μήνας για την Κωνσταντάρας Χειροποίητο Έπιπλο, με την συμμετοχή μας σε τρεις εκθέσεις κατοικίας και επίπλου, με τελευταία αυτήν που διοργανώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η 7η έκθεση «Όμορφο Σπίτι» διήρκεσε από τις 21 έως και τις 28 Οκτωβρίου και φιλοξένησε μεγάλο αριθμό επισκεπτών που ενδιαφέρονται να στήσουν, να διακοσμήσουν, ή και να ανανεώσουν το δικό τους σπίτι.

Η εταιρεία μας, συνεπής για πάνω από τρεις δεκαετίες στις αξίες της, που είναι η σταθερά υψηλή ποιότητα των χειροποίητων επίπλων μας, η προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών μας, καθώς και η διαρκής αναζήτηση και υλοποίηση καινούριων ιδεών και σχεδίων, παρουσίασε μια μεγάλη ποικιλία παλιών και νέων μοντέλων, που άφησαν τους χιλιάδες επισκέπτες με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Η έκθεση αυτή ήταν, εκτός των άλλων, η ευκαιρία για την πρώτη «επίσημη» παρουσίαση της νέας μας τραπεζαρίας Λαΐς, που ξεχώρισε για τον μοντέρνο σχεδιασμό της, με τον πρωτότυπο συνδυασμό υλικών σε ένα καλαίσθητο σύνολο.

Στο κέντρο του περιπτέρου μας πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η βιβλιοθήκη και το γραφείο Φοίβος, επιλογές με το κύρος του κλασικού και την φρεσκάδα του μοντέρνου, που τράβηξαν τα βλέμματα για ακόμη μία φορά.

Ένα ακόμη σετ που ξεχώρισε ήταν η τραπεζαρία Άρτεμις, ένα σύνολο που έχει κερδίσει διαχρονικά την προτίμηση των πελατών μας, με τον κλασικό σχεδιασμό και την κομψή διχρωμία της, που επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό δύο διαφορετικών φυσικών ξύλων.

Μιλώντας για διαχρονικά, αγαπημένα μας μοντέλα, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον κομψό γωνιακό καναπέ Μανώλια, που συνδυάζεται πολύ ταιριαστά με το τραπεζάκι σαλονιού Μαντώ 2.

Όσο για τις κρεβατοκάμαρες, τα σύνολα που έχουν σημειώσει τις μεγαλύτερες πωλήσεις τα τελευταία χρόνια εξακολουθούν να παραμένουν σταθερές αξίες, χάρη στο κλασικό τους στυλ, αλλά και την διαρκή μας έμπνευση και όρεξη για ανανέωση.

Η κρεβατοκάμαρα Ντέμυ, με διαφορετική προσέγγιση στο κεφαλάρι και το κομψό σχέδιο στα κομοδίνα και την συρταριέρα.

Το σετ Νιόβη, με τις καμπύλες γωνίες και τα πρωτότυπα πόδια, σε συνδυασμό με το κλασικό design των συνοδευτικών επίπλων.

Η κρεβατοκάμαρα Σοφία θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο υπνοδωμάτιό σας, με την καπιτονέ πλάτη και τις φινετσάτες καμπυλωτές λεπτομέρειες.

Ήταν ένας πολύ έντονος και κοπιαστικός μήνας, όμως οι προσπάθειές μας άξιζαν τον κόπο και με το παραπάνω, καθώς η αλληλεπίδραση με το κοινό, οι εντυπώσεις αλλά και οι προτάσεις σας έχουν για εμάς ανεκτίμητη αξία. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του χειροποίητου επίπλου πρώτα και πάνω από όλα βάζαμε και θα βάζουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Όσοι δεν καταφέρατε να μας δείτε από κοντά σε κάποια από τις φθινοπωρινές εκθέσεις και να διαπιστώσετε διά ζώσης την ποιότητα και την υψηλή αισθητική των δημιουργιών μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το κοντινότερο από τα τέσσερα καταστήματά μας και μαζί να διαμορφώσουμε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο όπως ακριβώς θέλετε.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει