45η Athens Home Expo report.

2020-02-24

Οι μεγάλοι καλλιτέχνες επιβεβαιώνουν την ποιότητα της τέχνης τους μέσα στα μάτια των θεατών και στο χειροκρότημα.

Οι εμπνευσμένοι δημιουργοί όμως έχουν ήδη μιλήσει στις ψυχές τους κι αυτό κάνει το έργο τους πιο δύσκολο.

Έτσι κι εμείς, με σεβασμό στις επιθυμίες και τα όνειρα των πελατών μας, δώσαμε το δικό μας στίγμα στην ιστορία του θεσμού με μία ακόμα συμμετοχή στην Έκθεση Helexpo.

Πέρα από την αυτονόητη προβολή που προσφέρει μία τέτοια επιχειρηματική συμμετοχή, ήταν για μας μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα νέα μοντέλα και τις καινοτόμες σχεδιαστικές τάσης της Κωνσταντάρας Χειροποίητο Έπιπλο.

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΣΕΤ ΚΥΨΕΛΗ

Στη είσοδο του περιπτέρου μας, δέσποζε το ολοκαίνουργιο σετ ΚΥΨΕΛΗ’, αποτελούμενο από τραπεζαρία και μπουφέ. 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο country σχέδιο από ξύλο δρυός, που ένθετα καλύπτεται από την γραμμικότητα της κυψέλης, σε ξύλο ιταλικής ψάθας.

Η κυψέλη, που παράλληλα παραπέμπει στην οργανική χημεία, αποτελεί τη βάση της αρχιτεκτονικής και δηλώνει σταθερότητα και αναγέννηση.

ΣΑΛΟΝΙ ΚΥΨΕΛΗ

Είναι ίσως η μόνη φορά που αποκαλούμε μια τέτοια δημιουργία «Σαλόνι» και όχι «Καναπές», κι αυτό δεν είναι τυχαίο.

Κύριο χαρακτηριστικό του επίπλου, είναι τόσο η πλούσια διαφορετικότητα των καθισμάτων του με ποικιλία υφασμάτων και υφών όσο και η ευελιξία της πλάτης που έχει τη δυνατότητα να μετακινείται μετατρέποντας το κάθισμα πότε σε απλό καθιστικό και πότε σε ανάκλινδρο.

Τέλος για την απόλυτη αρμονία του χώρου, το τραπέζι του σαλονιού επιλέξαμε να έχει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό με το τραπέζι ΚΥΨΕΛΗ .

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

Για δεύτερη φορά η Κωνσταντάρας έχει τη χαρά να παρουσιάσει την νέα κατηγορία λειτουργικών λύσεων και επίπλων, στην οποία δραστηριοποιείται τον τελευταίο καιρό ενεργά.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ‘’ΙΡΙΣ Ι’’

Στην προηγούμενη προβολή μας, ντεμπούτο έκανε η ντουλάπα ’ΜΑΝΤΩ Ι’’

Και τώρα έκανε την εμφάνισή της και η ’ΙΡΙΣ Ι’’. 

Κλασική και επιβλητική αναμφισβήτητα.

Λουστραρισμένη απ’ την κορφή ως τα νύχια, με ανοιγόμενες πόρτες επενδεδυμένες με το ίδιο ύφασμα της εκάστοτε κρεβατοκάμαρας που συνοδεύει, αποτελεί ένα κόσμημα για κάθε χώρο.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ

Λένε ότι η οπτική του καθενός μπορεί να είναι διαφορετική. Και έχουν δίκιο.

Για πρώτη φορά και κρατώντας χαμηλό προφίλ, παρουσιάσαμε δύο νέα σχέδια από διάτρητα διαχωριστικά πάνελ. 

Τα διαχωριστικά πάνελ, αποτελούν ένα στοιχείο που έχουν ανάγκη πολλοί χώροι ώστε να αναδειχτούν ή να κρύψουν τα αδύναμα σημεία τους.

Εκτός από την δυναμική που προσφέρουν στον φυσικό διαχωρισμό δωματίων και ενιαίων χώρων παράλληλα επιτρέπουν στο φως να εισβάλλει από τα σκαλίσματά τους και να δίνει διαφορετικές παραλλαγές φωτισμού και σκίασης ανάλογα με την οπτική πλευρά που φαίνονται.

Με την πληρότητα και τη χαρά που μας έδωσε η παρουσία σας και με την υπόσχεση για περισσότερες και καινοτόμες δημιουργίες, επιτρέψτε μας να δώσουμε μία ευχή: «Εις το επανιδείν»

 

Και μην ξεχνάτε…

Δείτε από κοντά τα νέα μας σχέδια και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία:

Το κατάστημά μας στο Μαρούσι φιλοξενεί τα διαχωριστικά πάνελ ενώ τις εντυπωσιακές ντουλάπες και το ΣΕΤ – ΣΑΛΟΝΙ ΚΥΨΕΛΗ μπορείτε να τα δείτε επισκεπτόμενοι τις Κεντρικές Εγκαταστάσεις της Κωνσταντάρας στην Κερατέα.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει