44η Athens Home Expo report.

2019-10-23

Είναι πλέον γεγονός ότι όσο περνούν τα χρόνια, η εμπειρία και η δύναμη της Κωνσταντάρας Χειροποίητο Έπιπλο γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

Το ίδιο και η παρουσία της στην αγορά του επίπλου και των ξύλινων λειτουργικών εφαρμογών.

Πωλώ δε μάλλον όταν αυτή παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την 44η Athens Home Expo, την μεγαλύτερη έκθεση  στο χώρο του επίπλου που ολοκληρώθηκε στις αρχές του μήνα.

Μεγαλύτερο περίπτερο από ποτέ, νέα λειτουργικά μοντέλα, εντυπωσιακοί χρωματισμοί, δημιουργίες που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο και γούστο, επισφράγισαν με τεράστια επιτυχία την παρουσία της Κωνσταντάρας, που έκλεψε την «παράσταση» των εντυπώσεων.

Στην είσοδο δέσποζε ο νέος κίτρινος vintage καναπές Ειρήνη και η μοναδικής αριστοτεχνικής κονσόλα Δίας, που άνετα μπορούσαν να παραπέμψουν σε άλλες καλές εποχές.  

 

 

 

 

 

Μια διαφορετική πρόταση επαγγελματικού χώρου αποτέλεσε το γραφείο Φοίβος σε συνδυασμό με τους μοναδικούς καναπέδες Αδάμ τύπου Burberry. Επιχειρηματική σοβαρότητα και τολμηρή άνεση σε έναν αρμονικό συνδυασμό χρωματισμών και σχεδίων. 

 

 

 

 

 

Το νέο σαλόνι Ολίβια δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Με στρογγυλεμένες γωνίες και ένα ιδιαίτερο τραπεζάκι/ταμπουρέ που αφήνει τον τρόπο χρήσης του στην διάθεση του κάθε ιδιοκτήτη. 

 

 

Φανταστείτε το με κρύσταλλο ή σκέτο και δοκιμάστε την απαράμιλλη άνεση του χρησιμοποιώντας σικ δίσκους σερβιρίσματος για κάθε στιγμή της ημέρας. 

 

 

 

Ο απόηχος του Vintage επηρέασε και την νέα δημιουργία της Κωνσταντάρας, κρεβατοκάμαρα Μιρέλα

 

 

 

«Ντυμένη» επίσημα, με καπιτονέ κεφαλάρι ιδιαίτερου σχεδιασμού και υφασμάτινες επενδύσεις στο υπόστρωμα, στα κομοδίνα και την τουαλέτα έκανε το ντεμπούτο της προσφέροντας ζεστασιά και σπιτική ατμόσφαιρα.

 

 

 

Ναυαρχίδα της έκθεσης αποτέλεσε η ολοκαίνουργια ντουλάπα Μαντώ επισφραγίζοντας για πρώτη φορά και επίσημα πάνω σε μια δημιουργία, την αρμονική συνέργεια της Κωνσταντάρας και της Kapawoods

 

 

Με κύριο χαρακτηριστικό τη δυναμική της απλότητα, η Μαντώ αφοπλίζει με την επιβλητική της εμφάνιση ως έπιπλο πρώτα και στη συνέχεια ως λειτουργικός αποθηκευτικός χώρος. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάπως έτσι βρισκόμαστε σήμερα στον απόηχο αυτής της εξαιρετικής Expo που ποτέ δεν είναι αρκετή.

Ραντεβού λοιπόν την επόμενη φορά με περισσότερη έμπνευση που μας δίνει περισσότερο από οτιδήποτε, η επικοινωνία μαζί σας.

Ολίβια

Φοίβος

Μαντώ

Μιρέλα

..και τόσα άλλα..

Πως θα ταίριαζαν άραγε στον δικό σας χώρο?

Καιρός να το μάθετε!

Τηλεφωνήστε σήμερα στην Κωνσταντάρας Χειροποίητο Έπιπλο και κλείστε ραντεβού με τον εξειδικευμένο μας σύμβουλο

για μία δωρεάν μελέτη χώρου αποκλειστικά για σας!

Με εκτίμηση.
Κωνσταντάρας.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει