43η Athens Home Expo - Report

2018-10-08

Η 43η Athens Home Expo ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η Κωνσταντάρας Χειροποίητο Έπιπλο ήταν εκεί παρουσιάζοντας στις χιλιάδες επισκεπτών τα παλιά και νέα μας σχέδια.

Οι εντυπώσεις των επισκεπτών ήταν εξαιρετικά θετικές, μικροί και μεγάλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να βιώσουν την ξεχωριστή εμπειρία των χειροποίητων επίπλων μας.

Η έκθεση συνέπεσε με την κυκλοφορία του νέου μας καταλόγου, ο οποίος έγινε φυσικά ανάρπαστος, καθώς πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη έκδοση σε μορφή περιοδικού.

Τα παλιά μας μοντέλα, που έχουν τόσο αγαπηθεί, δέσποζαν στους μεγάλους χώρους του περιπτέρου μας, πλαισιωμένα από τις καινούριες μας δημιουργίες, όπως η κρεβατοκάμαρα και η σύνθεση Ντέμυ.

Κάποια κομμάτια, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένουν στην πρωτοπορία των νέων τάσεων με τον διαχρονικό και ιδιαίτερα λειτουργικό τους σχεδιασμό. Ενδεικτικά αναφέρουμε την βιβλιοθήκη Κύβος, με την νεανική εμφάνιση και την έλλειψη πλάτης που δεν κλείνει τον χώρο, το σαλόνι Αρετούσα με το αρχοντικό στυλ και τον μοντέρνο σχεδιασμό, καθώς και την κλασική τραπεζαρία Άρτεμις.

Τέλος, ειδική μνεία αξίζει σε ένα σχετικά νέο μας προϊόν, τις επενδύσεις τοίχου, επιλογή που δίνει έναν αέρα κύρους και πολυτέλειας σε κάθε χώρο και, πάνω από όλα, είναι φιλική προς το περιβάλλον, αφού πρόκειται για κατασκευές βαμμένες με οικολογικά βερνίκια, που, εκτός των άλλων, βοηθούν στην μόνωση του τοίχου σας μειώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού σας.

Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα από την έκθεση στο κανάλι μας στο youtube.

Για όσους δεν μπόρεσαν να βρεθούν στον εκθεσιακό χώρο της  HELEXPO στο Μαρούσι έρχονται δύο ακόμη μεγάλες εκθέσεις επίπλου και σπιτιού στα νότια προάστια, με πρώτη την έκθεση Φθινοπωρινή Κατοικία, που θα διεξαχθεί από 13-21 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!